2010.04.12.
12:06

Írta: loffice blog

BRING THE ART HOME

Magyarország művészeti értékeinek és kreatív kapacitásainak jobb kiaknázásához szeretne hozzásegíteni a BRING THE ART HOME program.

Murányi Kristóf grafikusművész Hirtelen Felindulás című kiállítása az Oppenheimben debütál (a művek május 1-ig a LOFFICE-ban tekinthetők meg – 1061 Bp., Paulay Ede u. 55.)

 

A művészeti program, szimbólumául „a tehenek legtehenebbikét”, az Európai Ktristálytehenet választottuk. A tehénparádé analógiájaként street arthoz közeli alkotásokat, továbbá grafikusok, médiaművészek, fotósok munkáit és kevésbé ismert művészeti ágak innovatív képviselőit kívánjuk bemutatni, akik kiválóan tudják képviselni azt az urbánus szubkultúrát, amelyben alkotnak. A tárlat iroda terek dekorációs elemeként debütál. Bízunk abban, hogy a program az irodák sokszor monoton hétköznapjaiba új impulzusokkal és kreatív ötletekkel segítheti a munkát, felüdít és ellenállóbbá tesz a nehéz kihívásokkal szemben. A művek megvásárolhatók! Alkotóik szándéka, hogy ezek végső otthonra találjanak.

www.loffice.hu

Szólj hozzá!

Címkék: program muranyi loffice

A bejegyzés trackback címe:

https://loffice.blog.hu/api/trackback/id/tr311914192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása