2009.09.17.
14:02

Írta: loffice blog

Kiss Richárd kiállítás

A LOFFICE, mint a kreatív és az üzleti szféra metszéspontján elhelyezkedő inkubátor ház – a Kulturális Örökség Napjai alkalmából megrendezésre kerülő ingyenes épületlátogató hétvégén – bemutatja a Zeneakadémia egykori kottanyomdájából átalakított ipari épületét, valamint Kiss Richárd kaposvári festőművész kiállítását.
 
Tárlatvezetés: 2009. szeptember 19-20. (szombat-vasárnap) 9.00-19.00
 
Kiss Richárd tárlata 2009. szeptember 3-tól október 2-ig látható a LOFFICE-ban. Festményei a képregények világát elevenítik meg graffitivel keverve.
 
 „Mindig a saját koromnak festek. Sosem fárasztottam magam azzal, hogy keresgéljek. Amit látok, gondolok azt megfestem, hol ilyen, hol olyan formában. Nem töprengek, nem is kísérletezgetek. Ha valami mondanivalóm van, akkor úgy mondom, ahogyan érzem, hogy mondanom kell.”
 
(Kiss Richárd)
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loffice.blog.hu/api/trackback/id/tr371388341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása