2009.06.11.
16:29

Írta: loffice blog

LOFFICE coworking, a kreatív munka új stílusa

Egy új kor, a kihívások korának küszöbén a klasszikus iroda- és munkamodell is paradigmaváltásért kiált.

A LOFFICE coworking iroda – az országban elsőként – 2009 januárjában nyitotta meg kapuit Budapest egyik legfrekventáltabb városrészében, a Liszt Ferenc térnél.

 

A LOFFICE, a coworking jelenség, azaz egy újfajta iroda szemlélet meghonosítója, egyfajta közösségi munkatér, amely installációival, kortárs festményeivel, egyedi hangulatával és a belső tér nyújtotta élménnyel, a munka, mint életérzés kifejezője. A coworking részleg mellett az épület további helyiségei pedig kiválóan alkalmasak workshopok, előadások, tanfolyamok és konferenciák lebonyolítására.

A LOFFICE a kreatív- és az üzleti szféra metszéspontján elhelyezkedő olyan inkubátor-ház, ahol adottak a munka, a kapcsolatépítés és a kikapcsolódás feltételei, ahol mindenki megtalálja a tevékenységéhez leginkább illő teret.

A LOFFICE coworking egy költséghatékony, rugalmas iroda fenntartást tesz lehetővé, ahol a munkában töltött idővel arányos árak párosulnak, kikerülve ezzel a klasszikus irodabérlet költségeit, továbbá az adminisztráció átvállalása melletti extra szolgáltatásokat nyújt az itt dolgozóknak, akik a belső tereket, munkaeszközöket sajátjukként kezelhetik, önálló munkaállomást, dolgozó sarkot, tárgyaló részleget választhatnak magunknak, tárolhatják irataikat, fogadhatják ügyfeleiket, továbbá innen folytathatják levelezésüket, ide helyezhetik székhelyüket és a teljes körű irodai infrastruktúra rendelkezésükre áll.

A LOFFICE célközönségét eleinte leginkább a kreatív szakma olyan képviselői alkották, mint a művészeti- és kulturális menedzserek, dizájnerek, grafikusok, mára azonban a tolmácsokon, tanárokon, lakberendezőkön, marketing szakembereken, fejvadászokon és pénzügyi szakemberken keresztül az üzleti tanácsadókig (coach), webfejlesztőkig és menedzserekig mindenfajta “mesterség” képviselteti magát. A coworking munkafelületen kívüli tárgyalók, konferencia- és rendezvénytermek iránt pedig szintén nagyon változatos körökből érkeznek az érdeklődők, hiszen vannak castingok, fotózások, különféle termékbemutatók, sajtótájékoztatók, látványkonyha, de fogorvosi értekezletek is heti rendszerességgel fordulnak elő.

A LOFFICE küldetése, a városi, kreatív iparág fejlesztése, a gazdaság innovációra nyitott szereplőinek műhelyévé formálódás, hiszen a LOFFICE kreatív organizmusok gyűjtőmedencéje, az önmegvalósítás, a csoportképződés helyszíne, olyan emberek közössége, akik függetlenül dolgoznak, tanulnak és érdekeltek a másokkal való sikeres együttműködésben.

A LOFFICE zöld ház, a környezeti károk mérsékléséhez klímabarát energiagazdálkodással kíván hozzájárulni. Az épület hűtése illetve fűtése a környezettudatosság és a társadalmi felelősségvállalás jegyében a ház saját kútjaiból felszívattyúzott talajvízből (Nagykörút alatt húzódó holt Duna meder) nyert hőenergia felhasználásával történik. A szelektív hulladékgyüjtés mellett az irodai adminisztráció és a szoróanyagok nyomtatása pedig re-papírra történik.

Csatlakozz Te is a LOFFICE-hoz!


Cím
1061 Budapest, Paulay Ede u. 55. (a Liszt Ferenc térnél)
Honlapcím: www.loffice.hu 

Elérhetőségeink
Tel.: 06 1 413 1160
Mobil: 06 30 470 92 05
E-mail: office@loffice.hu



 

 

Szólj hozzá!

Címkék: loffice

A bejegyzés trackback címe:

https://loffice.blog.hu/api/trackback/id/tr651179167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása