2009.08.10.
11:39

Írta: loffice blog

budapest on contemporary art - guided tours

boa

 

 

 

 

 

 

 

 

Július közepétől boa: budapest on contemporary art néven angol nyelvű kortárs képzőművészeti túrák indultak külföldi érdeklődők számára. A túrák péntek, szombat és vasárnap délután 3 órakor a Műcsarnok elől indulnak és minden alkalommal 3 helyszínre viszik el a minimum 5 fős csoportokat az index kiadvány programjai alapján. A túrákat kurátorok vagy művészek vezetik. 

A kb. 3 órás túra ára 33 euro, amely tartalmazza a belépőjegyeket.

info: 36 30 722 0647

 Augusztusban a Műcsarnok Pillanatképek, az Ernst Múzeum Derkovits-ösztöndíjasok kiállításai, a Raiffeisen Bank, a Viltin és a Molnár Ani Galéria szerepelnek a 3 helyszín között. A túrák így – egy nagy intézmény, egy non-profit és egy for-profit helyszínnel – tágabb betekintést nyújtanak a kortárs magyar művészeti szcénába. 

boa

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loffice.blog.hu/api/trackback/id/tr831300044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása