2009.06.11.
16:59

Írta: loffice blog

FourtyMain Presents Toldi Kicks – Ipar vs. Képző

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A LOFFICE coworkingben dolgozó Fourty Main Management programja:
Nyári szezonnyitó soundclashünkön két patinás egyetem hallgatóit eresztjük üvegketrecbe, hogy megfosszuk őket megszokott kifejező eszközeiktől, és megnézzük, mihez kezdenek, ha se videokamera, se ecset, se szabászolló nincs a kezük ügyében.

A Toldi Kicks nevű rendezvénysorozat lényege, hogy olyan művészek és különböző kreatív tevékenységet űző csapatok veszik át a lemezjátszók irányítását a Toldi mozi előterében, akik nem dj-k ugyan, de szeretik a zenét, és érdekes lehet bennük, hogy termékenyíti meg zenei ízlésüket az a dolog, amivel amúgy foglalkoznak. Közben a hallgatóság babzsákokon heverészik, néha táncol. Járt már itt a WAN2 zenei szaklap és a Quart.hu (ugyanez online) szerkesztősége, a Hellofm nevű rádiós zeneblog és a mashkulture nevű trendfigyelő blog legénysége. Június 12-én a főváros két patinás művészeti egyetemének hallgatói mérik össze kreatív képességeiket. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (vagyis az Iparművészeti) és a Képzőművészeti Egyetem frontjáról tízen jelentkeztek be, hogy megmutatják, mit tudnak, ha nem fotóról, rajzról, videóról, hanem bakelitről van szó, de ismerve mindkét csapat lelkesedését és ötletességét, látványosságra is számíthatunk.

Fellépők:
Adm vs. Zsili
Buddhatomi
Tatlin
Gazsireksó
Titkosember
Jaksa
Brutal
Földi Petra & Menzkie
Matzaa&U'dyt
 

 

Helyszín:
Toldi
1054. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36–38.
Időpont:
2009. június 12. Kezdés: 23:00

Belépés ingyenes

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: toldi fourtymain

A bejegyzés trackback címe:

https://loffice.blog.hu/api/trackback/id/tr961179242

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Toldi mozi 2010.11.08. 15:16:15

Helyszín: 1054 Bp., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. Látogatás: 2010. április 7. 18:40-23:00 > Ég a napmelegtől kopár sík szarja a Bajcsy-Zsilinszky útnak... Adatlap Elérhetőség: +36 1 4...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása